älypistorasiat

Älypistorasiat

Etäohjattavat älypistorasiat tekevät arjestasi helpompaa. Voit olla etäyhteydessä älypistorasiaan mobiilisovelluksen kautta ja ohjata elektroniikkalaitteitasi. Etäohjattavan pistorasian ansiosta ei sinun tarvitse enää miettiä, jäikö kahvinkeitin päälle tai virrat muuhun pienlaitteeseen. Voit tarkastaa asian suoraan älylaitteestasi, helppokäyttöisestä ja suomenkielisestä mobiilisovelluksesta.

Ulkokäyttöön tarkoitettu WiFi älypistorasia käy hyvin vaikka auton lämmitystolppaan, sillä voit laittaa auton lämpenemään helposti suoraan sovelluksen kautta vaikka aamupalapöydästä.

Älypistorasian ansiosta turvallista ja helppoa arkea 

Älypistorasia on nerokas tapa hallita kodin elektroniikkalaitteita etänä matkapuhelimesi avulla helppokäyttöisen Emax Smart Home -mobiilisovelluksen kautta. WiFi pistorasia on kätevä keino varmistaa, että sähkölaitteesi ovat pois päältä ja näin saat mielenrauhan, kun et ole kotona. “Jäikö kahvinkeitin päälle” -ajatukset ovat menneisyyttä, sillä voit varmistaa ja sulkea sen helposti suoraan puhelimestasi.

WiFi pistorasia on tavalliseen pistorasiaan asennettava jatkopala, eikä sinun tarvitse tehdä asennusta varten minkäänlaisia sähkötöitä. Muotoilultaan Emax älypistorasiat ovat pieniä, joten ne käyvät lähes kaikkiin pistokkeisiin. Sisäkäyttöön tarkoitettu älypistorasia on varustettu energiankulutusmittarilla, jonka kulutuksen näet kätevästi puhelimestasi.

Älykästä laitteiden hallintaa älypistorasialla

Hankkimalla ja asentamalla kotisi pistorasioihin etäohjattavat pistorasiat tai älykkään jatkojohdon on budjettiystävällinen vaihtoehto saada kotiisi älyteknologiaa ja näin elektroniikkalaitteiden hallinta on helpompaa kuin koskaan. Yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi kodin valaistus, lämmittimet ja kahvinkeitin sekä muut pienelektroniikkalaitteet. Mene mobiilisovellukseen ja laita kotimatkalla valot päälle sekä kahvi tippumaan.

Saatavilla on myös älypistorasia ulkokäyttöön, jonka ansiosta voit mm. ajastaa auton lämmityksen puhelimestasi tai säätää pihavaloja. Emax Smart Home -valikoimastamme löytyy myös 2-osainen, WiFillä ja maapiikillä varustettu älypistorasia ulkokäyttöön, jonka voit tökätä mihin tahansa pihapiiriisi WiFin kantaman päähän.

Kuinka älypistorasiat toimivat?

Kytke älypistorasia tavallisen pistorasian jatkoksi ja liitä siihen haluamasi sähkölaite, jota haluat hallinnoida. Älypistorasian tulee olla WiFin piirissä, jotta voit ohjata niitä älypuhelimellasi. Parita puhelimesi laitteeseen Emax Smart Home -sovelluksen kautta ja olet valmis hallitsemaan pistorasiaan yhdistettyä laitetta. Emax älypistorasialla teet elämästäsi paljon helpompaa ja älykkäämpää.