vastuullisuus
Etusivu » Vastuullisuus

Vastuullisuus

Emax Smart Home -liiketoimintaa ohjaavat arvomme, vastuullisuus, asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja joustavuus.

Tuotteemme ovat huolellisesti testattuja, turvallisia ja laadukkaita. Laadunvarmistuksemme perustuu vastuulliseen hankintaan. Otamme laadunvarmistuksessamme (QC10) huomioon kaikki vaiheet hankinnasta myyntikappaleiden lopulliseen tarkastukseen ja jälkimarkkinointiin saakka.

Pyrimme myös jatkuvalla kehitystyöllä siihen, että tuotteidemme valmistus, pakkaaminen ja kuljetus aiheuttavat mahdollisimman vähän kuormitusta ympäristölle.​ Valitsemme mahdollisuuksien mukaan tuotteisiimme uusiutuvia, kierrätettyjä ja kierrätettäviä raaka-aineita.​

Panostamme ekologisuuteen myös tuotepakkauksissa.​

Amfori BSCI:n jäsenenä tavoitteemme on parantaa koko hankintaketjun työolosuhteita

Olemme jäsenenä AMFORI BSCI:ssä, jonka tavoitteena on parantaa koko hankintaketjun työolosuhteita. Toimittajilta vaadimme aina BSCI:n mukaisen tai vastaavan kolmannen osapuolen auditoinnin.

Emax Smart Home -tuotteiden takaa löytyy vankka asiantuntemus ja laadukas tekemisen tapa yhdistettynä laajaan tuotevalikoimaan. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotteitamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on laajentaa Emax Smart Home -tuoteperhettä vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Tarjoamme niin jälleenmyyjille kuin kuluttajalle helposti saatavilla olevaa asiakastukea Emax Smart Home -tuotteiden hankintaan ja käyttöön.