Etusivu » Älyvalaistus

Älyvalaisimet

Älyvalaistus on ehdottomasti älykodin siisteimpiä puolia, jolla kruunaat kotisi tunnelman. Pystyt säätämään kotisi valaistuksen kirkkautta helposti suoraan puhelimestasi olet sitten kotona tai missä tahansa. Tämän avulla voit myös tarkistaa, jäikö valot päälle.

Älyvalot näyttävät ulkopäin normaaleilta polttimoilta, mutta pitävät sisällään älyominaisuuksia ja siten voit suunnitella ja ajastaa kotisi valaistusta suoraan älylaitteestasi. 

Älyvalot ja helppoa arkea 

Älyvalot luovat helposti hyvän tunnelman arkeen. Voit rakentaa älyvalaistuksen vaivattomasti kotiisi, aloittaen yhdellä älyvalolla ja innostuksen kasvaessa hommata lisää lamppuja innostuksen sekä tarpeesi mukaisesti. Älyvalojärjestelmän rakentamiseen et tarvitse uutta asuntoa, sähkötöitä tai muutoksia valokytkimiin. Emax Smart Home -älyvalaisimilla saat taiottua vanhemmastakin valaisimesta nykyaikaisen. Etäohjattavien älyvalojen kaikki säädöt hoituvat vaivatta mobiilisovelluksella.

Mikä älyvalo sopii sinulle?

Älyvalaistus sopii töihin, kotiin, pihalle ja mökille, eli oikeastaan minne tahansa. Valikoimasta löydät tyylikkäät filamenttilamput, jotka ovat himmennettävissä 1 – 100% ja voit säätää niiden värilämpötilaa 2700K – 6500K väliltä. Valikoimasta löytyy yleisimpiin kantoihin sopiva E27-kantainen filamenttilamppu sekä E14-kantainen kynttilälamppu.

Normaalien kupulamppujen näköiset LED-älylamput, kuten yleisin E27-kantainen älylamppu on myös himmennettävissä ja sen värilämpötilakin on säädettävissä. Näihin älyvaloihin on lisätty RGB-värit, joten voit säätää tilan minkä väriseksi tahansa, esimerkiksi romanttisen punaiseksi. Valikoimasta löytyy myös E14-kantainen kynttiläkupulamppu ja muitakin vaihtoehtoja eri kantoihin.

Älykäs LED-valonauha on älyvalosarjassa aivan omaa luokkaansa. Voit piilottaa 3 metriä pitkän valonauhan melkeinpä minne tahansa ja se tuo huoneeseen kuin huoneeseen aivan uudenlaisen ilmeen. Tämän helposti asennettavan LED-nauhan voit asettaa mm. keittiöön, olohuoneeseen sohvan alle, telkkarin taakse, makuuhuoneeseen sängyn alle jne.. Käyttötarkoituksia on monia, vain mielikuvituksesi on rajana LED-valonauhan käyttöön.

Miksi hommata älyvalaistus?

Hyvällä ja oikeanlaisella valaistuksella saat asuntoosi niin paljon enemmän viihtyisyyttä. Oikea kirkkaus ja värilämpötila on tärkeää silmillesi ja hyvinvoinnillesi.

Muuttamalla älyvalojesi kirkkautta ja sävyä, saat juuri oikeanlaisen tunnelman tilanteeseen kuin tilanteeseen, oli kyseessä nukkumaanmeno, työskentely, aikainen talviaamu tai vaikka bileet. Älyvalaistus käy joka tilanteeseen.

Emax Smart Home -sovelluksen kautta voit ajastaa valot menemään pois päältä aina nukkumaanmenoaikaan ja päälle aamulla herätyksen yhteydessä. Jos haluat siirtyä nykyaikaan ja tehdä arjestasi helpompaa sekä viihtyisämpää, hommaa Emax Smart Home -älyvalot piristämään taloasi.

Kuinka älyvalot toimivat?

Älylamput toimivat samalla periaatteella kuin normaalitkin lamput, mutta kyseessä on vain parannellut versiot peruslampuista. Lamppuja on saatavilla yleisimpiin lampunkantoihin. Älylampun voit vaihtaa suoraan vanhan lampun tilalle, jolloin valaisimesi päivittyy paranneltuun versioon.

Tarvitset kotiisi WiFi-verkon ja puhelimeesi Emax Smart Home -sovelluksen älyvalojen ohjaamista varten. Lamppujen parittaminen sovellukseen on todella helppoa ja jokaisen lampun mukana tulee suomenkielinen käyttöohje. Kun olet parittanut lampun puhelimesi kanssa, voit sitten säätää valaistusta mistä tahansa.

valojen-sovellus