Etusivu » Lämmittimet
älykkäät lämmittimet

Älykkäät lämmittimet

Etäohjattavat, älykkäät lämmittimet ovat erittäin käteviä, koska sinun ei ikinä tarvitse mennä kylmään kotiin tai mökkiin. WiFi-lämmittimien lämpötilaa ja ajastuksia on helppo ohjata älypuhelimesi kautta.

WiFi-lämmitin ja helpompaa arkea

Emax Smart Home WiFi lämmitin yhdistetään WiFi-verkkoon, joten voit hallita sitä puhelimesi sovelluksen kautta mistä tahansa. Voit esimerkiksi työpäivän aikana laittaa lämmittimen päälle tai säätää ajastuksen kohdalleen ja näin kotiin / mökille saapuessasi sinulla on valmiiksi lämmitetty huoneilma.

Lämmittimiä ohjataan helppokäyttöisellä Emax Smart Home by Tuya -mobiilisovelluksella. Laitetta ohjaava sovellus sekä lämmittimet käyttöohjeet ovat 100% suomeksi, joten käyttäminen onnistuu keneltä tahansa.

Etäohjattava lämmitin mökille

Mökki on monelle suomalaiselle erittäin tärkeä paikka rauhoittumisen ja vapaa-ajan kannalta. Tekniikan kehittyessä myös mökeiltä vaaditaan enemmän ja siihen auttaa mm. etäohjattava lämmitin. Voit asettaa lämmittimeen ajastuksen tiettyinä ajankohtana ja tämä takaa tasaisen, päivittäisen lämmityksen vaikka et olisi paikalla.