Etusivu » Valvontakamerat

Valvontakamerat

Älykkäät WiFi- ja 4G-valvontakamerat ovat varustettu liiketunnistimilla ja ne lähettävät halutessasi ilmoituksen havaitusta liikkeestä suoraan puhelimeesi. Kamerat ovat iOS- ja Android -yhteensopivia ja niiden käyttö on erittäin helppoa.

Valvontakameroiden kaikkia ominaisuuksia voidaan ohjata älypuhelimen tai tabletin välityksellä. Mobiilisovelluksen avulla kameran lähettämä reaaliaikainen videokuva antaa kohteesta turvaa.

Valvontakamerat

Älykkäät WiFi valvontakamerat

WiFi valvontakamerat sisäkäyttöön ja ulkokäyttöön kodin, työpaikan, mökin ja muun omaisuutesi turvaksi. Tee arjestasi turvallisempaa ja huolettomampaa älykkäiden turvakamerajärjestelmien avulla. WiFi-verkossa toimivat valvontakamerat valvovat kotiasi ympäri vuorokauden.

Seuraa ja hallitse valvontakameraa etänä

Liiketunnistimella ja yökuvauksella varustetut valvontakamerat havaitsevat liikkeet kaukaa niin päivällä että yöllä ja ilmoittavat sinulle suoraan puhelimeen tontillasi tapahtuvista liikkeistä. Voit seurata reaaliaikaista videokuvaa mobiilisovelluksen kautta suoraan älylaitteestasi. Kameran asetukset ja hallinnointi onnistuu sovelluksen ansiosta mistä tahansa.

Mikä valvontakamera sopii käyttöösi?

Tärkeimpiä seikkoja mitä miettiä, ennen kuin hommaa turvakameran; Tuleeko valvontakamera ulkokäyttöön vai sisäkäyttöön? Onko kameran läheisyydessä verkkovirtaa vai onko hommattava aurinkopaneelilla varustettu kamera? Löytyykö tontilta WiFi-verkkoa vai pitääkö kääntyä 4G valvontakameran puoleen? Emax Smart Home -valikoimasta löydät kameran joka tarkoitukseen ja -paikkaan.

Helppoa käyttöä

Kaikki älyvalvontakamerat toimivat Emax Smart Home -mobiilisovelluksen kautta. Sovellus on suomenkielinen ja laitteen käyttöönotto kuin käyttäminenkin on tehty erittäin helpoksi käyttäjälle jo heti paketista ottamisesta lähtien. Kaikkiin valvontakameroihin on selkeät suomenkieliset käyttöohjeet tuotesivuilla sekä tuotteiden mukana.

Valvontakameroiden käyttöön sinun ei tarvitse tehdä mitään sähkötöitä tai muutakaan vaativaa osaamista. Kamerat toimivat joko WiFillä tai 4G-yhteydellä. 4G-kameraan tarvitset SIM-kortin, mutta muuten turvakameroiden käyttöön tarvitset vain netin ja pistorasian.