Etusivu » Varoittimet ja sensorit
palohälytin

Varoittimet ja sensorit

Emax Smart Home älykkäät varoittimet ja sensorit tekevät asumisestasi turvallisempaa. Niiden avulla saat lisäturvaa arkeesi tai, kun olet pidempään poissa kotoa. Älykkäät sensorit ilmoittavat oven sekä ikkunan avautumisesta, paloista sekä vesivuodoista suoraan älypuhelimeesi, Emax Smart Home -mobiilisovelluksen kautta. Älylaitteeseesi tulee reaaliaikainen ilmoitus, kun tuote havaitsee normaalista poikkeavan tilanteen. 

Älykkäät varoittimet ja sensorit – turvallista arkea 

Emax Smart Homen älykkäät sensorit ja hälyttimet tekevät kotona asumisesta turvallisempaa. Tiedät jos joku yrittää murtautua kotiisi ja voit myös tarkkailla kodinkoneitasi vesivuodon varalta. Asenna ikkuna- ja ovisensorit mökille ja voit jättää sen hyvillä mielin talviteloille. Vesi- ja vuotohälytin ilmoittaa mahdollisista vuodoista kohteessa. Älykäs palohälytin Kaikki hälytykset tulevat suoraan puhelimeesi.

Ikkuna- / ovisensori kodin ja mökin turvaksi

Jos olet asentanut ovi- / ikkunasensorin ulko-oveesi ja joku yrittää murtautua kotiisi, ilmoittaa älylaite auenneesta ovesta suoraan puhelimeesi. Tämä älykäs sensori yhdistettynä valvontakameraan, on sinulla pettämätön kodin turvajärjestelmä varkaan kiinnisaamiseksi.

Älykäs vesivuotohälytin kosteusvaurioiden estämiseksi

WiFi vesi- ja vuotohälytin kannattaa sijoittaa kotiin ja mökille lavuaarien läheisyyteen, josta vedet voivat vahingon sattuessa päästä vaurioittamaan asuntoasi. Hälyttimen havaittaessa kosteutta laite hälyttää 90dB:n äänenvoimakkuudella, sekä ilmoittaa sinulle suoraan puhelimeesi tapahtuneesta, joten tiedät toimia.

Palohälytykset kuriin myös etänä

Emax Smart Home optinen WiFi palovaroitin aistii savussa piilevät hiukkaset ja tunnistaa herkästi savuttavat sekä kytevät, esimerkiksi sähkölaitteiden aiheuttamat palot. Palohälytin ilmoittaa savusta suoraan puhelimeesi Emax Smart Home -sovellukseen ja näin tiedät etänä, jos hälyttimen sijoitettuun paikkaan tulee  Suositellaan asentamaan makuuhuoneeseen sekä olohuoneeseen.